Over ons

Dé hardware en netwerkapparatuur expert

Vanuit de Novelli Presa Holding BV bedienen we onze dealers, eindklanten en particuliere klanten sinds 1998. We bieden met onze merken Maxicom, Cirres en Mr At wereldwijd hoogwaardige refurbished hardware en netwerkapparatuur aan. Ons internationale team van professionals heeft de nodige IT kennis door hun jarenlange ervaring. Door samen te werken met verschillende partners beschikken we over een uitgebreid assortiment met verschillende merken. Denk hierbij aan HP, Dell, Lenovo, Apple, Cisco, Juniper, Arista en Huawei. In ons magazijn van 5.000 m² testen onze 40 engineers dagelijks honderden producten en onderwerpen we deze aan een grondig kwaliteitsonderzoek.

Onze merken waar we trots op zijn:

Maxicom is ons merk dat zich richt op het dealerkanaal. Onze klanten zijn dealers die direct aan de eindklant IT hardware leveren. Dit kan gaan om 3 nieuwe laptops, maar ook om grotere deals waarbij meerdere servers en firewalls worden geleverd. We bieden onze resellers een mooie propositie: de eindklant bespaart veel geld en maakt de wereld een beetje groener en de reseller pakt een hogere marge dan wanneer hij nieuwe hardware zou verkopen.

Cirres is het merk dat zich direct richt op de zakelijke eindgebruiker. Met een klein maar zeer bevlogen team contacteren we dagelijks kleine en grote bedrijven om onze mooie refurbished producten aan te bieden. Cirres biedt bedrijven een unieke propositie: de klant kan forse besparingen realiseren, zonder in te leveren op de kwaliteit, terwijl hij zijn CO2 footprint aanzienlijk reduceert. Tenslotte levert het hergebruik van een laptop 331 KG CO2 reductie op.

Mr At is ons consumentenmerk. Al sinds 1998 bieden we via onze eigen webshop en online partners hoogwaardige refurbished iPhones, iPads, desktops, laptops en monitoren aan. We verkopen vooral Apple, Dell, HP, Lenovo en Microsoft. Met vele duizenden online zoekopdrachten per maand, is Mr At een bekende naam in de refurbished markt.

“Dé IT leverancier in Europa!”

Ons DNA

Als trotse medewerkers van Maxicom hebben we hetzelfde DNA: we zijn gedreven, hardwerkende professionals. We willen de klant tevreden stellen en helpen om zijn doelstellingen te halen, of dit nu een kostenbesparing is, het leveren van moeilijk verkrijgbare hardware of gewoon omdat de klant het milieu wil helpen verbeteren. Want dat is ook Maxicom: een circulair IT bedrijf dat de wereld een beetje groener wil maken.

Bekijk ons nieuwe pand aan de Radonstraat 300 te Zoetermeer, waar we sinds 2021 zitten:

0
gesproken talen
0m2
aan bedrijfsruimte
0
landen actief
0+
klanten

Alle vacatures bekijken?

Hier vind je alle openstaande vacatures die we hebben bij Maxicom, Cirres en Mr At.

Naar alle vacatures